Resultaten voor keukeninrichting horeca

   
   
 
keukeninrichting horeca
Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens.
Inox maatwerk in ons atelier. Stockage en magazijn wisselstukken. Plaatsing en dienst na verkoop. Decomac Producten Realisaties Promoties Tweedehands Beurzen Combisteamer webdesign by Stardekk. DECOMAC NV HERDERSBRUG WEST GOTEVLIETSTRAAT 38 B-8000 BRUGGE T 050 31 30 83 F 050 31 63 93 INFO@DECOMAC.BE.
Sea
BOSSUYT Grootkeukens.
Jonge chefs en duos die het vol enthousiasme willen waarmaken in de culinaire wereld. Sommigen hebben al naam verworven, voor anderen is het een kwestie van tijd. Maar in welke fase van hun carrière ze zich ook bevinden: dat je nog van hen zal horen, staat vast.
online lening
met Sense.
No nonsense nr 23 jan feb 2018. No nonsense nr 24 mrt apr 2018. No nonsense nr 25 mei juli 2018. U zoekt assistentie bij HACCP-normen, keukeninrichting, kwaliteitseisen, HR-beleid, algemeen management? Advies met Sense staat voor een jarenlange expertise in sociaal ondernemen in de horeca.
mercedes
Beuk Horeca specialist in horeca apparatuur en grootkeukentechniek.
Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van horeca apparatuur, koeltechniek grootkeukentechniek. Ook leveren wij luchtbehandeling en airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleinmaterialen en food service equipment voor horeca instellingen, bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.
auto 2e hands
Eetcafé Te koop in Dilsen-Stokkem Lumaro Vastgoed.
Interessant Horecapand met SUPER TERRAS aan het WATER, 3 gastenkamers, gites, met bouwvergunning en met bovenwoning aparte inkom. De volledige bemeubeling, inrichting en keukeninrichting van de horeca is inbegrepen. Goed bereikbaar zowel met de boot en de auto, alsook te fiets en te paard!
Horeca Keukenapparatuur Marktplaats.nl.
Afmetingen extern: 1400 x 700 x 1020 mm afmetingen intern: 1291 x 595 x 456 mm aansluiting: 230 v / 034, kw temperatuur: 2 / 8c 3 x 1/1 gn statisch gekoeld: ja automatische ontdooiing: ja garantie: 2 jaar r 134 a. U kunt bij ons ook horeca apparatuur leasen.
vomeca proffesioneel horeca grootkeuken apparatuur.
Op deze manier heeft vomeca een selectie van topmerken uitgekozen om te verdelen, waar zij 100% achter staan, alle wisselstukken kunnen leveren zodoende ook u een goede service kunnen verlenen. Door het brede gamma kunnen we iedere kok in de grootkeuken of in de horeca, restaurant of brasserie aan zijn wensen laten voldoen.
Intallateur van kooklijnen JTK Koeltechniek.
Wil je het echt professioneel aanpakken met uw horeca keuken? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van uw keukeninrichting. Kies een kooklijn die het best aansluit bij uw wensen. Droom je van een kooklijn met een specifieke look en uitstraling?
bouhof levert horeca.
Bouhof Horecabenodigdheden is een onafhankelijke en gespecialiseerde groothandel op het gebied van de horeca. Als familiebedrijf, welke is opgericht in 1926, weten wij als geen ander hoe belangrijk een persoonlijke en servicegerichte benadering is. MAAK EEN AFSPRAAK. Wie zijn wij en wie bent u? Dit is de basis van een goede duidelijke samenwerking; weten van elkaar met wie je te maken hebt. alleen op afspraak. U wilt iets meer dan simpelweg keukeninrichting en apparatuur bestellen uit een folder of het ophalen bij een magazijn?
Elpo.
Ons gamma bestaat uit een uitgebreide waaier van keukentoestellen. Dit met zowel fornuizen, combi steamers, koelingen als kleine bar apparaten tot keuken toebehoren. Voeding Opslag, Transport. ELPO CUISINEX GHG is reeds 48 jaar actief in de horeca en grootkeuken sector.
Horeca apparatuur voor bedrijven SEO Toolkit.
Bij Horeca World verkopen we horeca apparatuur van hoge kwaliteit. Sinds jaar en dag zijn wij specialist in alles wat te maken heeft met horeca. Afrekensystemen, afzuigmotoren, afvalbakken, bakplaten, bestek, branders, keukeninrichting, keukengerei, pannen, spoeltafels, vaat en glazenwassers, ovens, pizza ovens en nog veel meer.

Contacteer ons