Resultaten voor horeca kassa

   
   
 
horeca kassa
Goedkope Horeca Oplossing.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
About Rkassa Kassa software, kassasysteem voor MKB.
HET DENKPATROON VAN DE GEBRUIKER IS DE BASIS. Sinds 2000 richt Rkassa zich op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare kassa software voor de detailhandel. De ideale oplossing voor uw kassasysteem. Onze kassa software is ook geschikt voor de winkelier en groothandel.
AST uw oplossing voor elk kassasysteem AST.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
kassa speelgoed
Kassasystemen voor horeca: ontdek ons brede aanbod.
Kassaplanet / Kassasystemen / Kassasytemen voor Horeca. Welke kassa kiezen? Contacteer ons voor advies op maat van uw onderneming. De witte kassa: sinds 2016 in heel wat horecazaken verplicht. Kassasystemen voor horeca. Een eenvoudige, maar volledige kassa die u vlot kan bedienen.
eenvoudig geld lenen
Het kassasysteem voor de horeca Lightspeed Restaurant POS.
Wanneer u de Lightspeed app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw restaurants, zelfs als u zelf niet aanwezig bent.
slotenmaker leuven
HorecaTouch Home.
HorecaTouch bvba is hard en software producent van kassasystemen voor horeca, slagers, bakkers, broodjeszaken en frituren. Er wordt zowel rechtstreeks verkocht bij de eindgebruiker als aan zelfstandige dealers. Voor beide wordt service na verkoop geleverd. De hardware wordt deels aangekocht en deels in opdracht gefabriceerd.
agenda leuven
Carian EasyTouchPos horeca kassa 1.38600, en u bent klaar!
het inrichten en werken hiervan.Zeker omdat deze kassa qua prijs echt aan de onderkant zit. Echter niets is zo simpel als de Carian Horeca Kassa, inrichten was een fluitje van een cent en als we er even niet uitkwamen belden we support en was e.e.a.
houten puzzel nijntje
Kassasystemen voor horeca Touch Systems.
Met een paar aanrakingen op het scherm worden alle bestellingen nauwkeurig bijgehouden en doorgegeven en is het tegelijkertijd eenvoudig om voor elke tafel een gedetailleerd kassa ticket af te drukken. Onze kassasystemen laten toe om volledig te focussen op de bediening van uw gasten zonder u zorgen te moeten maken over het kassasysteem. Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen.
Horeca kassa Horeca Transacties 2dehands.be.
frank horeca chr 0032 470773044. Materiaal Horeca kassa, schalen, rvs tafels, professionele koelkast, oven, machine panini, kunt u mij bereiken zonder aarzeling op elk gewenst. gisteren 0842: Dilbeek Groot-Bijgaarden. Touchscreen kassa voor horica met intrnet printer en geld lade kompleet 2 stuks.
Kassa's, kasregisters, kassasystemen voor café horeca.
U bent hier.: Kassa's' voor café horeca. Multidisplay Tafelbeheer Multi-gebruikers Eenvoudige barcode. Horecaprofessionals hebben nood aan een innovatieve kassaoplossing met veel ruimte voor specifieke wensen en ideeën. Of het nu gaat om omvangrijke plattegronden of om de individuele gebruikersinterface: op het 15" grote touchscreen is daarvoor veel ruimte beschikbaar. Dé oplossing voor uw café. Eenvoudig tafelbeheer tot 9 kleine tafelplannen. Een rekening op de naam van de klant te zetten is eenvoudig. Hetzelfde rondje bestellen kan via één toets. Meerdere prijsniveaus zijn mogelijk voor: groepen, thema-avonden, enz. Zéér eenvoudige methode om artikels te programmeren mogelijkheid tot automatische toekenning van de artikels op de schermen. De omzetgegevens kunnen geplaatst worden op een CF-kaart voor import naar Excel. QT-6100 is géén PC-systeem, maar is gebaseerd op de zéér snelle en betrouwbare Casio kassa-technologie. Géén harde schijven, ventilatoren en PC-software zorgen voor een zéér bedrijfszekere oplossing. Onze suggestie voor uw zaak. Casio SE C2000. Casio QT 6000. Casio QT 6100. Casio QT 6600. 1 mei 2016: horecazaken krijgen controle. Horecazaken die verplicht zijn een witte kassa te hanteren.,
HKC Kassacenter Kassa's' en kassasystemen kopen of huren.
03 711 09 06. Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Hermans kassacenter of kortweg HKC, biedt al sinds 1976 met haar kassasystemen ondersteuning aan alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels. Kassa's, kassasystemen en automatisering voor.
Kassa Co Kassasystemen.
R-POS Horeca Software kenmerkt zich door rustige overzichtelijke schermen en duidelijke design iconen. Iedere R-POS-installatie wordt op maat gemaakt. Met R-POS begeeft u zich werkelijk in uw eigen zaak! U bepaalt welke informatie wordt weergegeven. Een ideale restaurant kassa. Ontdek onze kassasystemen.

Contacteer ons