Meer resultaten voor horeca app

   
   
 
horeca app
Goedkope Horeca Oplossing.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
Download HAPP eenvoudig en snel Horeca-APP.
Kies hieronder het besturingssysteem van je smartphone en druk op de link. Zorg er wel voor dat je toegang geeft tot jouw locatie dit vind je bij instellingen op je smartphone. Installeer net zoals 5.000 andere gebruikers HAPP op je smartphone en ga goedkoper uit eten!
kassasysteem horeca ipad
ploy.be.
Download Ploy in de app store Download Ploy in Google Play. Ploy Pro voor horecaondernemers. Download Ploy Pro in de app store Download Ploy Pro in Google Play. Wist je dat Ploy ook actief is in Nederland, Spanje en Zwitserland?
knutselen pinterest
Vijf handige apps voor jouw horecazaak L1NDA Blog.
Met de app Restoranto kunnen gasten er ook voor kiezen om met korting de overgebleven gerechten in het restaurant op te eten. De mogelijkheden om te adverteren zijn groter dan ooit. Dloky is een wereldwijde app die kortingsdeals aanbiedt voor de horeca.
checker
Kwart miljoen euro voor horeca-app tsjing Technologie DataNews Knack.be Data News.be.
De klanten sturen hun bestelling via de digitale menukaart in de app rechtstreeks door naar de bar of naar de keuken, en kunnen meteen ook afrekenen als ze dat wensen. Zowel de gasten als de uitbaters kunnen op elk moment de status en wachttijd van de bestelling raadplegen.
herfinanciering
Download HAPP voor android Horeca-APP.
Of u maakt gebruik van de QR-code. Scan de code hieronder en u wordt automatisch doorverwezen naar de plaats waar u de app kan downloaden en installeren. hiervoor dient u wel een een app op uw smart phone te hebben die een QR-cde kan scannen.
Zwemvijver
HAPP: dé Horeca App die U korting biedt! Horeca-APP.
Reserveer een promotie. Zoek een Horecazaak. HAPP: dé Horeca App die U korting biedt! Fritkotactie ook op HAPP! Gebruik je coupon en krijg 8X per jaar een gratis snack of ander product! Elke fritkotactie telt meer dan 150 deelnemende frituren.
10 interessante horeca apps voor de horecaondernemer Van Duijnen Horeca Service.
Dan is Leqqr misschien wel iets voor jouw horeca onderneming. Met deze app kun je namelijk een eigen custom bestelapp laten maken en persoonlijke features toevoegen. Je kunt makkelijk communiceren over nieuwe gerechten, acties, reserveringen en events. En, ook niet onbelangrijk, je kunt de app makkelijk zelf onderhouden.
Download HAPP voor Iphone Horeca-APP.
U kan rechtstreeks de Happ downloaden via de Apple iStore. Of u maakt gebruik van de QR link van deze tekst. Scan de code en u wordt automatisch doorverwezen naar de plaats waar u de app kan downloaden en installeren.
Nieuwe app helpt je op café of restaurant gaan Herentals Gazet van Antwerpen.
25/01/2013 om 2106: door Marc Helsen. Herentals De horeca krijgt een extra steuntje in de rug in de vorm van een mobiele applicatie: HAPP. Met deze nieuwe app vind je eenvoudig horecazaken in Vlaanderen én kan je bovendien genieten van horecapromoties.

Contacteer ons