Resultaten voor Horeca keuken

   
   
 
Horeca keuken
Horeca Keuken 2dehands.be.
Spoelbak 39 X 39 cm. Bieden vanaf 39. 6 april 2018 2131: Kortrijk. Horeca inox 328 cm grote keuken werkblad met spoelbaken. Horeca inox 328 X 70 cm grote keuken werkblad met twee spoelbaken van 40 X 50 en 50 X 50 cm.
witte kassa
BOSSUYT Grootkeukens.
Jonge chefs en duos die het vol enthousiasme willen waarmaken in de culinaire wereld. Sommigen hebben al naam verworven, voor anderen is het een kwestie van tijd. Maar in welke fase van hun carrière ze zich ook bevinden: dat je nog van hen zal horen, staat vast.
lening huis
Horimex Keukenuitrusting voor de professionele keuken.
Een heel assortiment glas, bestek en porselein bieden wij u aan. Slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen. U kan eveneens terecht in onze CashCarry of kookwinkel, waar we u de laatste trends laten zien. Iedereen kan er zijn gading vinden.
horeca groothandel
Subliem professionele keukeninrichting totaalinrichting, horecakeukens, broodjeszaken, renovaties, inox maatwerk, keukentoestellen Kortrijk, Roeselare, Brugge, Gent, Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-V
Uw partner voor het inrichten van keukens en ateliers. In de voedingssector is Subliem reeds jarenlang een gekende partner voor het installeren en inrichten van keukens en ateliers. Dit ondermeer van grootkeukens, horeca, frituur, traiteurs, bakkerij en slagerijwerkplaatsen., Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag met uw nieuwbouw of renovatie en coördineren we uw project op vlak van afwerking: advies, ontwerp, planning en uitvoering. U kunt bij ons terecht voor de installatie van de volledige keuken/atelier en dit volgens de strenge HACCP hygiënenormen. Door de directe samenwerking met fabrikanten/leveranciers bieden wij U vrijblijvend een offerte voor de afwerking en dit met de nodige garantie en dienst na verkoop.: wanden plafonds vloeren dampkappen toestellen inox maatwerk koeling. OC Zwijnaarde ontmoetingscentrum Traiteur Totaalinrichting Fleur de Lin restaurant Maximiliaan Brasserie Sapori d Italia Lochristi Italiaanse delicatessen Fritoloog Gent frituur Noon Broodjeszaak Abdij van Averbode Totaalrenovatie Den Eirekluts Brasserie. We zijn gespecialiseerd in ontwerpplanning, en plaatsing van professionele keukens. We luisteren aandachtig naar onze klant en ontwerpen een professionele keuken die specifiek aan uw wensen voldoet met standaard of maatwerk apparatuur, dampkappen, inox meubelen, enz.
parkeren in charleroi luchthaven
Horeca Keukenapparatuur 2dehands.be.
Professionele keuken grootkeuken inox apparatuur horeca. Professionele keuken, niet recent maar nog perfect bruikbaar zie foto's' inox meubelen op gas en electriciteit prijs voor de totaliteit. 13 maart 2018 0911: Wavre. horeca inox gas bbq 4 branders. inox gas bbq 4branders.
Uw partner in Horeca Bedrijfskeukens en Grootkeukens Vanal.be.
Click to begin. Enkel keuken accessoires nodig? U bent van harte welkom in onze cash and carry. Click to begin. Diensten en het aanbod aan horecamateriaal en grootkeuken apparatuur van VANAL. Ontdek de diensten en het aanbod aan horecamateriaal en grootkeuken apparatuur van VANAL in Antwerpen. VANAL in Brecht is reeds 30 jaar uw complete partner bij het installeren en onderhouden van uw horeca of bedrijfskeuken en grootkeukens.
Horeca Select: alles voor de professionele keuken.
Bovendien zijn de noden in een keuken of voedingszaak niet dezelfde als die van een huishouden en vereisen ze andere producten dan een huishoudelijke keuken. Horeca Select zou geen totaaloplossing zijn voor de keuken, mochten er geen reinigingsproducten in het gamma zitten.
Horeca keukenapparatuur kopen? XXlhoreca.
De stijlvolle en duurzame horeca keukenapparatuur van XXLhoreca is geschikt voor allerlei toepassingen, van de groothorecakeuken in hotels en restaurants tot de keuken van de particulier. Bij ons vindt allerlei A-merken keukenapparatuur voor een zeer uitgekristalliseerde prijs-kwaliteitverhouding zoals onder meer een handige contactgrill, een heteluchtoven, een enkele of dubbele crêpe bakplaat of een handige wafelijzer.
Inrichting restaurant, zorgkeuken, horecakeuken CD Constructs.
CD Constructs is ontwerper, bouwer en onderhouder van professionele inox keukens op maat, afgewerkt met de meest innovatieve keukentoestellen op de markt. Daarboven ontwerpen en construeren wij alle constructies in Inox / roestvast staal. Dit voor zowel in design voor de particuliere als industriële toepassingen. Onze meerwaarde naar iedereen die met ons werkt, is de flexibiliteit, de snelheid en het professionalisme van de afwerking op maat. Wij construeren uw inox constructie op maat, ieder ontwerp is uniek. Ontdek hier wat we kunnen. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan industriële voedingsmachines en horecatoestellen. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden uw professionele inox keuken.

Contacteer ons